Ada Breedveld Collectie   Museumkwaliteit reproducties op canvas- en tegeltableaus, handgemaakt in Amsterdam.

Ada Breedveld en Dutch Art Reproductions

Ada Breedveld werkt al sinds 2005 nauw samen met Stephan Gold en Monique de Ruiter van Dutch Art Reproductions om haar kunstwerken te laten reproduceren op canvas en keramische tegeltableaus. In de webshop van Dutch-Art-Reproductions kun je kiezen uit 100 verschillende kunstwerken van Ada.


Meer over Ada

Giclée reproducties op canvas

Wij printen de reproducties op museum kwaliteit canvas van 380 g. De Giclée-print techniek garandeert een kleurechtheid van meer dan 100 jaar.
Daarna brengen wij meerdere lagen vernis aan, dit verdiept de kleuren en beschermt de reproductie tegen vocht en UV licht. Het canvas wordt met de hand opgespannen op een spieraam gemaakt met hout van verantwoorde bosbouw.

Samen met Ada hebben wij een selectie van 100 werken uit haar oeuvre gemaakt. Bezoek onze webshop om een keuze te maken, kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? bel of email ons, wij maken graag een reproductie van jouw favoriete Ada Breedveld voor je.

Shop Ada Canvas Collectie

Meer over Ada

Handgemaakt in Amsterdam

Wij maken alle reproducties met de hand in onze studio in Amsterdam.

In deze korte video zie je hoe wij met passie en perfectie een Ada reproductie op canvas maken. Bezoek onze website en kies jouw favoriete Ada Breedveld kunstwerk.

Je krijgt een certificaat van echtheid bij iedere reproductie.

Ada Breedveld collectie

Tegeltableaus

Keramische tegel tableaus

In Nederland kennen we een lange en rijke traditie in het maken van keramische tegeltableaus.

In navolging van deze traditie maken wij reproducties van kunstwerken op tegels met behulp van een moderne techniek die zorgt voor prachtige levendige kleuren.

Een keramisch tegel tableau is met recht een unieke manier om kunst in huis te halen. Op maat maken is onze specialiteit, dus neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het visualiseren van jouw ideeën.

Shop Ada tegel tableaus